Skip to main content
Analyst Report

2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor financiële planning software

Download Now
Analyst Report

2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor financiële planning software

Gartner definieert Financial Planning Software als “de belangrijkste tool waarmee organisaties hun bedrijfsbrede financiële plannings-, prognose- en budgetteringsprocessen kunnen beheren. Financial Planning Software stelt financiële organisaties in staat om zakelijke financiële strategieën voor de organisatie te plannen en te analyseren voor alle drie de financiële overzichten ( winst en verlies, balans en kasstromen). Het ondersteunt modellering, samenwerking, analyse en prestatierapportagemogelijkheden, die allemaal het vermogen van een gebruiker verbeteren om financiële prestaties effectief te beheren.” Het Gartner Magic Quadrant-rapport voor Financial Planning Software biedt waardevolle inzichten in de nieuwste markttrends, de leidende en opkomende leveranciers en de belangrijkste beoordelingscriteria voor leveranciers.

Download uw Gartner-rapport voor meer informatie over:

– Wat de nieuwste markttrends zijn op het gebied van financiële planning
– Wie de belangrijkste leveranciers zijn en hoe ze zijn geplaatst.
– Waarom OneStream werd uitgeroepen tot leider
– Best practices bij het evalueren en selecteren van een leverancier

Gartner Magic Quadrant for Financial Planning Software, Regina Crowder, Farrah Watson en Matthew Mowrey, 14 december 2022.

Disclaimer:

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties, en raadt technologiegebruikers niet aan om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

GARTNER en Magic Quadrant zijn een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Demo Sign Up